{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Omschrijving:
De APS 10 IVR X professionele schroefcompressor van Airpress heeft een vermogen van 10 pk en 7.5 kW. Bij 10 bar heft de compressor een capaciteit van 920 liter per minuut, maar bij 7 bar tot wel 1120 liter per minuut! De APS 10 is een direct aangedreven compressor met een l x b x h van 91 x 70 x 92,5 centimeter. De compressor weegt 200kg.

Gegevens
Een compressor met grote kwaliteiten en eigenschappen. Deze 7.5 kW, direct aangedreven schroefcompressor beschikt over de nieuwste technologieën. Zo beschikt deze machine over een Permanent Magnet motor voor optimale energiebesparing (tot wel 8% hoger dan een standaard Asynchroon motor) en beschikt de compressor over een wifi module om de compressor op afstand te kunnen monitoren en in te regelen. De opbrengst is maximaal 1120 liter per minuut. Alle parameters zijn af te lezen en in te stellen in het menu van de zeer uitgebreide maar overzichtelijke controller welke voorzien is van een full colour touchscreen. Hiermee kan iedere APS 10 X IVR per situatie worden afgesteld voor maximale efficiëntie. Alle componenten zijn goed bereikbaar wanneer de panelen zijn weggenomen tijdens onderhoud. De machine is zorgvuldig ontworpen waardoor er minder delen onderhoudsgevoelig zijn. Ook de service interval van 3.000 uur zorgt voor lagere onderhoudskosten.
Deze machine is erg geschikt voor kleine bedrijven tot middelgrote bedrijven zoals garagebedrijven.

X-serie Schroefcompressoren
Door continue te investeren in het ontwikkelen van onze producten, presenteert de Airpress Groep een nieuwe serie schroefcompressoren. De schroefcompressoren zijn leverbaar vanaf 5,5 kW tot 37 kW. De APS X-serie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een vast toerental of snelheid geregeld. Machines vanf 15 kW zijn ook leverbaar met een two-stage schroefblok. Deze uitvoeringen hebben een verhoogde prestatie met hetzelfde stroomverbruik als een single-stage uitvoering. Afhankelijk van de vraag zijn deze machines leverbaar als losse unit, gemonteerd op een tank of gemonteerd op een tank en voorzien van een persluchtdroger. Compressoren van de X-serie worden gekenmerkt door een nieuwe generatie schroefblokken. Door de directe aandrijving worden de verliezen door de overbrenging vermeden. Betrouwbaar en efficient, eenvoudig te gebruiken schroefcompressoren zorgen voor een probleemloze werking tegen minimale kosten. Voorzien van een modern controlepanel kunt u de schroefcompressor constant monitoren en indien nodig parameters wijzigen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

Prijs
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 
Korting
{{item.DiscountPercentage}}%
Bruto
Voorraad: {{item.ItemStock.Stock ? item.ItemStock.Stock : 'Onbekend'}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Gewicht
200 KG
LxBxH
910 x 700 x 925 cm
Vermogen
10.0 HP / 7.5 kW
Voltage
400 V / 50 Hz / 3 Ph
Geluidsniveau
63 dB (A)
Aandrijving
Direct
Capaciteit bij 10 bar l/min
860 l/min

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}