Wie zijn wij?

Een bedrijf dat Service en Kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Over ons

Welkom op de vernieuwde webshop van T.M.G Teunissen Machines en Gereedschappen.

Teunissen Machines en gereedschappen is een bedrijf wat in Eindhoven gedurende circa 50 jaar van een oud metaal handel is uitgegroeid naar een volwaardige technische groothandel. In die 50 jaar is het een begrip en toonaangevend geworden in de regio Eindhoven.

 

Door de gestage groei en veranderingen in de markt zijn we in september 2019 verhuisd naar Industrieterrein kapelbeemd in Acht Eindhoven, waar we in een modern bedrijfspand onze activiteiten verder zullen ontwikkelen.

Teunissen staat voor kwaliteit, kennis, snelheid, vakmanschap , deskundigheid en energiek.

Ons klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven in de metaalindustrie, interieurbouw, bouw, sloop en grondverzet, zzp’ers, en uiteraard particuliere klanten welke voor een goed stuk gereedschap, advies en kennis kiezen. We bedienen letterlijk de gehele (professionele) markt.

Teunissen beschikt over een enorm aanbod van kwalitatieve producten en merknamen. Bijna alle merken machines en gereedschappen die in de praktijk gebruikt worden kunnen we leveren. Ook het leveren van speciale producten wordt door Teunissen verricht.

Tevens zijn wij Uw partner voor het berekenen, leveren en installeren van een complete persluchtvoorziening in uw bedrijf. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige compressoren en persluchtleidingsystemen, welke door onze vakbekwame monteurs kunnen worden geïnstalleerd, en opgeleverd.

Mocht het zijn dat je meer advies nodig hebt en geen tijd om bij ons op onze vestiging langs te komen, dan kunnen we op locatie met onze zeer gespecialiseerde buitendienst het juiste advies geven.

Om de klant meer service te geven hebben we de webshop ingericht om aan de wens van de klant te kunnen voldoen.  Vanuit onze webshop kunt u de producten zeer eenvoudig bestellen. Zo kunt u eerder aan de slag met het juiste stuk gereedschap. Alle producten leveren we met onze eigen transport op locatie of u kunt het afhalen in onze showroom.

We hebben een zeer divers en uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht voor o.a. elektrisch gereedschap, stationaire machines, luchtgereedschap, schuren en slijpen, klimmateriaal, handgereedschap, olie en vetten, reinigingsmiddelen, pbm’s, veiligheidsschoenen, lijmen, kitten & verf, perslucht & perslucht installatie, verspanen, transportmiddelen, tuingereedschap, slijpwerk, keuringen, reparaties en gasflessen (in)ruilen. Om een goede service te bieden hebben we een breed assortiment

Neem contact met ons
[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment.

Producten waar u wat aan heeft!

Poetsmiddelen

 Bekijk poetsmiddelen

PBM

 Bekijk PBM

Verspaning

 Bekijk verspaning
Bel mij terug
{{error}}