{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
De 3M™ Fiberschijf 787C biedt veel betere prestaties dan van conventionele fiberschijven.

Onze fiberschijven bieden een ultrasnelle snijwerking en zijn daarom een uitstekende keuze voor het verwijderen van lasnaden, blenden en gedetailleerde finishbewerkingen op roestvrijstaal en legeringen met een hoog nikkelgehalte.

De geavanceerde oplossing voor veeleisende toepassingen
Houd kosten en prestaties in balans en kies het schuurmateriaal met precies de juiste levensduur en snijkracht. 787C bevat exact de juiste hoeveelheid Precision Shaped Grain mineraal (PSG) die u nodig hebt voor een optimale balans tussen snelheid en levensduur bij allerlei veeleisende toepassingen, van slijpen tot afbramen. Een slijphulpstof (Grinding Aid) is toegevoegd om de schijf en het werkstuk koeler te houden en de levensduur van de schijf te verlengen. De schijf bestaat uit een stijve rug van glasvezel en de sterke harslijm voor duurzaamheid en scheurbestendigheid. Met deze kenmerken, in combinatie met de schuurkorrel, kan de gebruiker met één schijf meer elementen bewerken en hoeft de schijf niet zo vaak te worden vervangen.

De uitzonderlijke levensduur en snijkracht van de 787C fiberschijf maken dit een van de beste schijven van 3M voor intensieve productieomgevingen. De prestaties van dit product liggen ver boven die van conventionele fiberschijven. Bij taken waarbij meer professionele fiberschijven waarschijnlijk niet optimaal kunnen worden gebruikt, maar waarbij productiviteit nog steeds van groot belang is, leveren deze fiberschijven uitstekende doorvoerprestaties.

Verhoog uw productie met de 3M Precision Shaped Grain technologie
3M Precision Shaped Grain is ontwikkeld voor een betere uitvoer bij lichte tot intensieve materiaalafname, zodat gebruikers zware taken sneller en met minder moeite kunnen afronden. De schijf slijt gelijkmatig en omdat het schuurmateriaal koel en scherp blijft, gaan PSG producten aanzienlijk langer mee dan hun conventionele tegenhangers en leveren langdurige hoge prestaties in productietoepassingen.

Om dit hoge prestatieniveau te behalen hebben engineers van 3M bedrijfseigen microreplicatietechnologieën toegepast om hele precieze driehoekige structuren te maken van 3M™ Ceramic Abrasive Grain materiaal. Deze structuren werden vervolgens elektrostatisch georiënteerd en als scherpe driehoekjes op de rug van de schijf geplaatst. Deze ultrascherpe puntjes snijden als een mes door metaal, in plaats van te groeven of ploegen zoals conventionele schuurmaterialen. Als de schijf slijt, breken de punten af en ontstaan er weer nieuwe scherpe punten.

Tips voor optimaal gebruik
Fiberschijven zijn geschikt voor intensief gebruik en hebben een taaie, stijve rug van gevulkaniseerd glasvezel die slijtvast is, en opgewassen tegen lastige slijptoepassingen. Voor optimale prestaties moet deze schijf worden gebruikt met een steunschijf van de juiste dichtheid voor de desbetreffende toepassing: een lichtere steunschijf voor lichtere snijbewerkingen en een stevigere schijf voor zware toepassingen. Gebruik van de juiste steunschijf garandeert dat het schuurmineraal scherp blijft voor een maximale levensduur.

Door 3M ontwikkeld voor topproductiviteit
3M Abrasives engineers weten alles van de structuur van schuurmineralen. 3M is al meer dan honderd jaar topleverancier van schuurmiddelen voor de hout en metaalbewerkingsindustrie, en biedt een uitgebreide productreeks met hoogwaardige oplossingen voor al uw zware klussen bij het slijpen en schuren van metaal. Fiberschijf 787C is speciaal ontworpen om de productie naar een hoger niveau te tillen door meer werk te doen in minder tijd. Dit is een goed voorbeeld van de manier waarop 3M met kennis en wetenschap geavanceerde oplossingen kan bieden waarmee de industrie sneller, beter en efficiënter kan functioneren.
  • Krachtige snijwerking en snijdt snel door metalen zoals roestvrijstaal en legeringen met een hoog nikkelgehalte
  • Premiumkwaliteit mineraal excelleert bij intensieve toepassingen
  • De 3M Precision Shaped Grain-technologie resulteert in betere prestaties voor snijwerk
  • Grinding Aid voorkomt dat de warmte hoog oploopt op warmtegevoelige legeringen
  • Minder kosten met duurzaam schuurmateriaal: voltooi meer werkstukken dan met conventionele schijven
  • Duurzaam en scheurbestendig
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

Prijs
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 
Korting
{{item.DiscountPercentage}}%
Bruto
Voorraad: {{item.ItemStock.Stock ? item.ItemStock.Stock : 'Onbekend'}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Kleur
Oranje
Korrelgrofte
120+
Diameter
125 mm
Asgat
22 mm

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}