TMG Technisch Groothandel Tilburg

 tmg-eindhoven.nl is de webshop van Teunissen Machines en Gereedschappen (TMG). De technische groothandel is in Eindhoven en omstreken al 50 jaar een begrip en toonaangevend.

Voor Tilburg en omgeving zijn we vanuit onze winkel en webshop zijn wij een toeleverancier voor installateurs, metaalbewerkers, interieurbouwers, multinationals en particulieren die professionele gereedschappen zoeken. 
We bedienen letterlijk de gehele (professionele) markt. Vanuit onze volle showroom kunnen we elke klant snel voorzien van het juiste product en advies.
Mocht het zijn dat je meer advies nodig hebt en geen tijd om bij ons op onze vestiging langs te komen, dan kunnen we op locatie in de omgeving Tilburg met onze zeer gespecialiseerde buitendienst het juiste advies geven. 
Om de klant in de regio Tilburg  meer service te geven hebben we de webshop ingericht om aan de wens van de klant te kunnen voldoen.  Vanuit onze webshop kunt u de producten zeer eenvoudig bestellen. Zo kunt u eerder aan de slag met het juiste stuk gereedschap. Alle producten leveren we met onze eigen transport op locatie of u kunt het afhalen in onze showroom.
We hebben een zeer divers en uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht voor o.a. Elektrisch gereedschap, stationaire machines, luchtgereedschap, schuren en slijpen, klimmateriaal, handgereedschap, olie en vetten, reinigingsmiddelen, pbm’s, veiligheidsschoenen, lijmen, kitten & verf, perslucht & perslucht installatie, verspanen, transportmiddelen, tuingereedschap, slijpwerk, keuringen, separaties en gasflessen (in)ruilen. Om een goede service te bieden hebben we een breed assortiment

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment.

Producten waar u wat aan heeft!

Poetsmiddelen

 Bekijk poetsmiddelen

PBM

 Bekijk PBM

Verspaning

 Bekijk verspaning
Bel mij terug
{{error}}