Perslucht

 

Perslucht en Pneumatiek

Teunissen beschikt over de kennis en ervaring om de gehele pneumatische voorzieningen in uw bedrijf te verzorgen en kan een totaaloplossing bieden voor de pneumatische vraagstukken.

Onze hoofdlijn compressoren is van het merk Airpress. Ook andere merken kunnen wij desgewenst leveren. Het bijbehorende persluchtleidingnet wordt in de meeste gevallen aangelegd met aluminium buizen van Parker Transair. Dit is een onderhoudsvrij product en kan eenvoudig worden gewijzigd

Andere materialen en merken kunnen desgewenst ook worden geïnstalleerd.

Uiteraard hebben wij ook alle hulpmiddelen en accessoires zoals haspels, slangen, pneumatisch gereedschap, nippels, aansluitmaterialen, blaaspistolen uit voorraad leverbaar

Wij zorgen voor de gehele engineering, installatie en oplevering.per

Mocht hier interesse voor zijn kunnen wij U desgewenst vele projecten in de omgeving als referentie laten zien.

Onze compressoren range is van een hobby machine van 1 Kw tot geavanceerde schroefcompressoren tot 100 Kw, eventueel op afstand middels Wifi uit te lezen.

Kortom, een gehele pneumatische voorziening van tekening tot Turn Key oplevering.

Wij zijn gespecialiseerd om de complete pneumatische voorziening in uw bedrijf te realiseren.

De levering van compressoren en het installeren van uw complete pneumatische installatie wordt geheel door ons gerealiseerd.

TMG biedt u met Parker Transair een hoogwaardig leidingsysteem waarmee u snel een nieuw leidingnet aanlegt of een bestaand leidingnet uitbreidt.

Door de 100% lekvrije push-in verbinding en de gladde, niet-corroderende aluminium buizen, geeft dit een blijvende lage weerstand. Hierdoor wordt met een Parker Transair-systeem ook energie bespaard. 

Wilt u meer informatie over de pneumatische installaties of het plaatsen hiervan. 

Neem dan met ons contact op.

[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment.

Producten waar u wat aan heeft!

Poetsmiddelen

 Bekijk poetsmiddelen

PBM

 Bekijk PBM

Verspaning

 Bekijk verspaning
Bel mij terug
{{error}}