{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Omschrijving:
De APS 7.5 CombiDry compressor van Airpress heeft een vermogen van 7.5 pk en 5.5 kW. Bij 10 bar heeft de compressor een capaciteit van 690 liter per minuut, bij 7 bar heeft de compressor een capaciteit van 770 liter per minuut. Deze compressor is geschikt voor bedrijven met een klein luchtverbruik waar nu vaak een zuigercompressor gebruikt wordt. De APS 7.5 CombiDry X is 145 x 70 x 148 cm (l x b x h) en weegt 280 kg.

Gegevens:
De APS 7.5 IVR Combidry X is een 5.5 kW direct aangedreven schroefcompressor met variabel toerental en een opbrengst van 170 tot 650 liter per minuut. Dit maakt deze machine uniek en erg breed inzetbaar vooral bij de kleine luchtverbruikers waar vaak nu nog vaak een zuigercompressor voor wordt ingezet. Door een permanent magnet synchroon motor wordt de machine nog zuiniger vooral in de lage toeren waardoor het rendement significant hoger is dan bij een asynchroon motor. Door het compacte ontwerp neemt deze machine weinig ruimte in beslag maar heeft deze wel de beschikking over een 200 liter persluchtketel en een koeldroger. De directe aandrijving zorgt voor een 1 op 1 overbrenging van de elektromotor naar het schroefblok waardoor er geen verliezen optreden. Alle parameters zijn af te lezen en in te stellen in het menu van de zeer uitgebreide maar overzichtelijke controller welke voorzien is van een full colour touchscreen. Hiermee kan de machine per situatie worden afgesteld voor maximale efficiëntie. Ook de service interval van 3.000 uur zorgt voor lagere onderhoudskosten.

Deze machine is erg geschikt voor kleine bedrijven die variabele luchtafname hebben maar waar een stille compressor met droge perslucht is gewenst.

X-serie Schroefcompressoren
Door continue te investeren in het ontwikkelen van onze producten, presenteert de Airpress Groep een nieuwe serie schroefcompressoren. De schroefcompressoren zijn leverbaar vanaf 5,5 kW tot 37 kW. De APS X-serie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een vast toerental of snelheid geregeld. Machines vanaf 15 kW zijn ook leverbaar met een two-stage schroefblok. Deze uitvoeringen hebben een verhoogde prestatie met hetzelfde stroomverbruik als een single-stage uitvoering. Afhankelijk van de vraag zijn deze machines leverbaar als losse unit, gemonteerd op een tank of gemonteerd op een tank en voorzien van een persluchtdroger. Compressoren van de X-serie worden gekenmerkt door een nieuwe generatie schroefblokken. Door de directe aandrijving worden de verliezen door de overbrenging vermeden. Betrouwbaar en efficiënt, eenvoudig te gebruiken schroefcompressoren zorgen voor een probleemloze werking tegen minimale kosten. Voorzien van een modern controlepanel kunt u de schroefcompressor constant monitoren en indien nodig parameters wijzigen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

Prijs
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 
Korting
{{item.DiscountPercentage}}%
Bruto
Voorraad: {{item.ItemStock.Stock ? item.ItemStock.Stock : 'Onbekend'}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Gewicht
280 KG
LxBxH
1450 x 700 x 1480 cm
Ketelinhoud
200
Vermogen
10.0 HP / 7.5 kW
Voltage
400 V / 50 Hz / 3 Ph
Voltage droger
Yes
Geluidsniveau
63 dB (A)
Aandrijving
Direct
Capaciteit bij 10 bar l/min
650 l/min

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}