{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Omschrijving:
De Airpress APS 40 IVR X compressor is geschikt voor grote bedrijven die bijvoorbeeld stralen en daardoor een erg wisselende afname van perslucht hebben. De compressor heeft een vermogen van 40 pk en 30 kW. Met een grote van 130 x 95 x 136 cm en een gewicht van 550kg is dit één van de grotere compressoren van Airpress. De compressor heeft een capaciteit van 4240 liter per minuut bij 10 bar, bij 8 bar heeft de compressor een capaciteit van 4500 liter per minuut.

Gegevens:
Een compressor met grote kwaliteiten en eigenschappen. Deze 30 kW, is zo gebouwd dat hij maximaal bespaard op energieverbruik en maximaal efficiëntie. Een direct gekoppeld schroefblok aan een permanent magnet motor. Door het oversized schroefblok levert deze compressor al bij lage toeren maximale opbrengst. Ook de temperatuur gestuurde ventilator draait alleen als het nodig is, zolang de olie temperatuur onder de ingestelde waarde is draait deze dus niet en is er ook geen stroomverbruik. Deze compressor kan tot 4500 liter per minuut leveren. Door het full colour touchscreen is het uitlezen en afstellen erg gemakkelijk. Doordat er rondom panelen zitten is de machine erg gemakkelijk toegankelijk. Ook de service interval van 3.000 uur zorgt voor lagere onderhoudskosten.

Deze machine is erg geschikt voor grote bedrijven die bijvoorbeeld stralen en dus een erg wisselende afname van perslucht hebben.

X-serie Schroefcompressoren
Door continue te investeren in het ontwikkelen van onze producten, presenteert de Airpress Groep een nieuwe serie schroefcompressoren. De schroefcompressoren zijn leverbaar vanaf 5,5 kW tot 37 kW. De APS X-serie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een vast toerental of snelheid geregeld. Machines vanaf 15 kW zijn ook leverbaar met een two-stage schroefblok. Deze uitvoeringen hebben een verhoogde prestatie met hetzelfde stroomverbruik als een single-stage uitvoering. Afhankelijk van de vraag zijn deze machines leverbaar als losse unit, gemonteerd op een tank of gemonteerd op een tank en voorzien van een persluchtdroger. Compressoren van de X-serie worden gekenmerkt door een nieuwe generatie schroefblokken. Door de directe aandrijving worden de verliezen door de overbrenging vermeden. Betrouwbaar en efficiënt, eenvoudig te gebruiken schroefcompressoren zorgen voor een probleemloze werking tegen minimale kosten. Voorzien van een modern controlepanel kunt u de schroefcompressor constant monitoren en indien nodig parameters wijzigen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

Prijs
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 
Korting
{{item.DiscountPercentage}}%
Bruto
Voorraad: {{item.ItemStock.Stock ? item.ItemStock.Stock : 'Onbekend'}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Gewicht
550 KG
LxBxH
1300 x 950 x 1360 cm
Vermogen
10.0 HP / 7.5 kW
Voltage
400 V / 50 Hz / 3 Ph
Geluidsniveau
70 dB (A)
Aandrijving
Direct
Capaciteit bij 10 bar l/min
4200 l/min

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}