{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Omschrijving:
De Airpress APS 30 IVR X compressor is 130 x 88 x 118,5 cm, hij weegt 430kg. Het vermogen van de schroefcompressor is 30 pk en 22 kW. Bij 10 bar heeft de compressor een capaciteit van 2950 liter per minuut, bij 7 bar is dit 3600 liter per minuut. Deze compressor is geschikt voor grote bedrijven met een afname van ongeveer 2500 liter per minuut.

Gegevens:
Een compressor met grote kwaliteiten en eigenschappen. Deze 22 kW Airpress compressor, is zo gebouwd dat hij maximaal bespaard op energieverbruik en maximaal efficiëntie. Een direct gekoppeld schroefblok aan een permanent magnet motor. Door het oversized schroefblok levert deze compressor al bij lage toeren maximale opbrengst. Deze compressor kan tot 3600 liter per minuut leveren. Door het full colour touchscreen is het uitlezen en afstellen erg gemakkelijk. Doordat er rondom panelen zitten is de machine erg gemakkelijk toegankelijk. Ook de service interval van 3.000 uur zorgt voor lagere onderhoudskosten.

Deze machine is erg geschikt voor grote bedrijven die gemiddeld rond de 3200 liter per minuut gebruiken.

X-serie Schroefcompressoren
Door continue te investeren in het ontwikkelen van onze producten, presenteert de Airpress Groep een nieuwe serie schroefcompressoren. De schroefcompresoren zijn leverbaar vanaf 5,5 kW tot 37 kW. De APS X-serie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een vast toerental of snelheid geregeld. Machines vanf 15 kW zijn ook leverbaar met een two-stage schroefblok. Deze uitvoeringen hebben een verhoogde prestatie met hetzelfde stroomverbruik als een single-stage uitvoering. Afhankelijk van de vraag zijn deze machines leverbaar als losse unit, gemonteerd op een tank of gemonteerd op een tank en voorzien van een persluchtdroger. Compressoren van de X-serie worden gekenmerkt door een nieuwe generatie schroefblokken. Door de directe aandrijving worden de verliezen door de overbrenging vermeden. Betrouwbaar en efficient, eenvoudig te gebruiken schroefcompressoren zorgen voor een probleemloze werking tegen minimale kosten. Voorzien van een modern controlepanel kunt u de schroefcompressor constant monitoren en indien nodig parameters wijzigen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

Prijs
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 
Korting
{{item.DiscountPercentage}}%
Bruto
Voorraad: {{item.ItemStock.Stock ? item.ItemStock.Stock : 'Onbekend'}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Gewicht
690 KG
LxBxH
1450 x 1050 x 1520 cm
Vermogen
40.0 HP / 30.0 kW
Voltage
400 V / 50 Hz / 3 Ph
Geluidsniveau
68 dB (A)
Aandrijving
Direct
Capaciteit bij 10 bar l/min
5300 l/min

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}