{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Omschrijving:
De APS 7.5-IVR X compressor van Airpress is uniek op meerdere manieren. De schroefcompressor beschikt over al de nieuwste technologieën waaronder een ‘Permanent Magnet motor’, die voor een optimale energiebesparing zorgt. Samen met de wifi module en de overzichtelijke controller kan de compressor afgsteld worden voor maximale efficiëntie!

Gegevens
De Airpress APS 7.5 -IVR X Is een unieke compressor met grote kwaliteiten en eigenschappen. Deze 5.5 kW, direct aangedreven schroefcompressor beschikt over de nieuwste technologieën. Zo beschikt deze machine over een Permanent Magnet motor voor optimale energiebesparing (tot wel 8% hoger dan een standaard Asynchroon motor) en beschikt de compressor over een wifi module om de compressor op afstand te kunnen monitoren en in te regelen. Alle parameters zijn af te lezen en in te stellen in het menu van de zeer uitgebreide maar overzichtelijke controller welke voorzien is van een full colour touchscreen. Hiermee kan iedere APS7.5 X IVR per situatie worden afgesteld voor maximale efficiëntie. Alle componenten zijn goed bereikbaar wanneer de panelen zijn weggenomen tijdens onderhoud. De machine is zorgvuldig ontworpen waardoor er minder delen onderhoudsgevoelig zijn en de schroef compressor daarom vele malen duurzamer is dan van andere merken. Ook de service interval van 3.000 uur zorgt voor lagere onderhoudskosten.

Door continue te investeren in het ontwikkelen van onze producten, presenteert de Airpress Groep een nieuwe serie schroefcompressoren. De schroefcompresoren zijn leverbaar vanaf 5,5 kW tot 37 kW. De APS X-serie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een vast toerental of snelheid geregeld. Machines vanf 15 kW zijn ook leverbaar met een two-stage schroefblok. Deze uitvoeringen hebben een verhoogde prestatie met hetzelfde stroomverbruik als een single-stage uitvoering. Afhankelijk van de vraag zijn deze machines leverbaar als losse unit, gemonteerd op een tank of gemonteerd op een tank en voorzien van een persluchtdroger. Compressoren van de X-serie worden gekenmerkt door een nieuwe generatie schroefblokken. Door de directe aandrijving worden de verliezen door de overbrenging vermeden. Betrouwbaar en efficient, eenvoudig te gebruiken schroefcompressoren zorgen voor een probleemloze werking tegen minimale kosten. Voorzien van een modern controlepanel kunt u de schroefcompressor constant monitoren en indien nodig parameters wijzigen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

Prijs
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 
Korting
{{item.DiscountPercentage}}%
Bruto
Voorraad: {{item.ItemStock.Stock ? item.ItemStock.Stock : 'Onbekend'}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Gewicht
200 KG
LxBxH
910 x 700 x 925 cm
Vermogen
10.0 HP / 7.5 kW
Voltage
400 V / 50 Hz / 3 Ph
Geluidsniveau
63 dB (A)
Aandrijving
Direct
Capaciteit bij 10 bar l/min
650 l/min

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}