{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Omschrijving:
De APS 15 Combidry X is een compacte machine met een opbrengst van 1410 liter per minuut en een ketel van 500 liter met koeldroger is dit een complete schroefcompressor. Met de juiste filtering is deze schroefcompressor geschikt voor schade herstelbedrijven.

Gegevens
De APS 15 Combidry X is een 11kW direct aangedreven schroefcompressor met vast toerental en een opbrengst van 1410 liter per minuut. Door het compacte ontwerp neemt deze machine weinig ruimte in beslag maar heeft deze wel de beschikking over een 500 liter persluchtketel en een koeldroger. De directe aandrijving zorgt voor een 1 op 1 overbrenging van de elektromotor naar het schroefblok waardoor er geen verliezen optreden. Een groot schroefblok zorgt voor veel luchtopbrengst bij een laag toerental. In het display van de controller zijn de meest belangrijke parameters af te lezen en in te stellen. Een grote oliekoeler met ventilator, welke temperatuur geschakeld is, zorgt zonder onnodig energieverbruik voor de juiste koeling. De machine is zorgvuldig ontworpen waardoor er minder onderhoudsgevoelig delen zijn. Ook de service interval van 3.000 uur zorgt voor lagere onderhoudskosten. Met de juiste filtering ook geschikt voor schade herstelbedrijven maar ook bij de aansturing van bijvoorbeeld sorteermachines in de tuinbouw.

X-serie Schroefcompressoren
Door continue te investeren in het ontwikkelen van onze producten, presenteert de Airpress Groep een nieuwe serie schroefcompressoren. De schroefcompresoren zijn leverbaar vanaf 5,5 kW tot 37 kW. De APS X-serie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een vast toerental of snelheid geregeld. Machines vanf 15 kW zijn ook leverbaar met een two-stage schroefblok. Deze uitvoeringen hebben een verhoogde prestatie met hetzelfde stroomverbruik als een single-stage uitvoering. Afhankelijk van de vraag zijn deze machines leverbaar als losse unit, gemonteerd op een tank of gemonteerd op een tank en voorzien van een persluchtdroger. Compressoren van de X-serie worden gekenmerkt door een nieuwe generatie schroefblokken. Door de directe aandrijving worden de verliezen door de overbrenging vermeden. Betrouwbaar en efficient, eenvoudig te gebruiken schroefcompressoren zorgen voor een probleemloze werking tegen minimale kosten. Voorzien van een modern controlepanel kunt u de schroefcompressor constant monitoren en indien nodig parameters wijzigen. De compressor is met Smartcontrol.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

Prijs
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 
Korting
{{item.DiscountPercentage}}%
Bruto
Voorraad: {{item.ItemStock.Stock ? item.ItemStock.Stock : 'Onbekend'}}
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
Prijs per eenheid
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}
Gewicht
530 KG
LxBxH
1850 x 820 x 1880 cm
Ketelinhoud
500
Vermogen
10.0 HP / 7.5 kW
Voltage
400 V / 50 Hz / 3 Ph
Voltage droger
230 V / 50 Hz / 1 Ph
Geluidsniveau
63 dB (A)
Aandrijving
Direct
Capaciteit bij 10 bar l/min
1410 l/min

Selecteer een tabblad

Bel mij terug
{{error}}