TMG Teunissen

Reinigingsmiddelen

Persluchtinstallatie

Wij zijn gespecialiseerd om de complete perslucht voorziening in uw bedrijf te realiseren.

De levering van compressoren en het installeren van uw complete persluchtinstallatie wordt geheel door ons gerealiseerd.

TMG biedt u met Parker Transair een hoogwaardig leidingsysteem waarmee u snel een nieuw leidingnet aanlegt of een bestaand leidingnet uitbreidt. Door de 100% lekvrije push-in verbinding en de gladde, niet-corroderende aluminium buizen, geeft dit een blijvende lage weerstand. Hierdoor wordt met een Parker Transair-systeem ook energie bespaard.

Slijpwerk

U kunt bij ons terecht voor alle soorten slijpwerk. Voor het slijpen van messen en zaagbladen tot de reparatie van een zaagblad.

Kennis

De juiste kennis van producten en techniek is één van de pluspunten van onze medewerkers.
Het technisch geschoolde personeel met jarenlange ervaring in de praktijk staat ten volle tot uw dienst bij het oplossen van uw technische vragen.

Keuring

Ook de NEN 3140 keuring voor elektrisch gereedschap wordt door ons uitgevoerd. Desgewenst kan dit op locatie, tevens verrichten wij NEN keuringen aan uw ladders, trappen, en steigers. Dit volgens de NEN 2484 en NEN 2718 norm. Natuurlijk inclusief alle bijbehorende certificaten.

Reparaties

Onze technische dienst staat klaar voor de reparaties aan uw machines en (elektrische) gereedschappen.

Gasfles ruilen

Maak gebruik van onze Gascilinderruilsysteem. Op ‘voorraad’ hebben we menggas (argon/CO2), Argon en CO2 van verschillende inhoud, 2 tot 30 liter. Bel voor de actuele voorraad.

Bereik ons

Hooge Zijde 10
5626 DC Eindhoven

040 251 81 29

info@tmg-eindhoven.nl

    Stuur ons een bericht