TMG Teunissen

Over ons
Laatste nieuws

Over ons

Teunissen Machines en Gereedschappen, TMG, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende technische groothandel , met een sterke regionale functie.

In onze winkel is iedereen welkom, particulieren die een professioneel stuk gereedschap zoeken, installateurs, metaalbewerkers, interieurbouwers, zzp’ers, multinationals, kortom, iedereen krijgt bij ons de aandacht die hij/ zij verdiend.

Bijzonder trots zijn we op ons bedrijf , waar we met een tot de nok toe gevulde showroom, iedere klant snel kunnen voorzien van het juiste advies en product.

Heeft u geen tijd om naar ons bedrijf te komen? Geen probleem, we hebben een professionele buitendienst die op locatie het juiste advies kan geven.

Tijd is immers geld, en hoe eerder men weer aan de slag kan met het juiste stuk gereedschap hoe beter het is. Daarom zullen we er alles aan doen om er voor te zorgen dat de klant niet misgrijpt.

Omdat we het persoonlijk contact met onze klanten bijzonder belangrijk vinden, leveren wij met onze eigen expeditie de producten kosteloos bij u op locatie.

Laatste Nieuws

Digitaal factureren mogelijk

Vanaf nu kun je bij ons je facturen ook digitaal ontvangen. Interesse? Geef het gewoon even door bij de administratie en het wordt in gang gezet. Het scheelt een hoop papierwerk.

Nieuwe website online

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Met deze nieuwe website hopen we u nog beter te kunnen informeren en op de hoogte houden van noviteiten en acties. We blijven de site continu verbeteren en onderhouden en proberen daarmee de gegevens zo accuraat mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen over de site dan horen we dat erg graag.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Persluchtinstallatie

Wij zijn gespecialiseerd om de complete perslucht voorziening in uw bedrijf te realiseren.

De levering van compressoren en het installeren van uw complete persluchtinstallatie wordt geheel door ons gerealiseerd.

TMG biedt u met Parker Transair een hoogwaardig leidingsysteem waarmee u snel een nieuw leidingnet aanlegt of een bestaand leidingnet uitbreidt. Door de 100% lekvrije push-in verbinding en de gladde, niet-corroderende aluminium buizen, geeft dit een blijvende lage weerstand. Hierdoor wordt met een Parker Transair-systeem ook energie bespaard.

Slijpwerk

U kunt bij ons terecht voor alle soorten slijpwerk. Voor het slijpen van messen en zaagbladen tot de reparatie van een zaagblad.

Kennis

De juiste kennis van producten en techniek is één van de pluspunten van onze medewerkers.
Het technisch geschoolde personeel met jarenlange ervaring in de praktijk staat ten volle tot uw dienst bij het oplossen van uw technische vragen.

Keuring

Ook de NEN 3140 keuring voor elektrisch gereedschap wordt door ons uitgevoerd. Desgewenst kan dit op locatie, tevens verrichten wij NEN keuringen aan uw ladders, trappen, en steigers. Dit volgens de NEN 2484 en NEN 2718 norm. Natuurlijk inclusief alle bijbehorende certificaten.

Reparaties

Onze technische dienst staat klaar voor de reparaties aan uw machines en (elektrische) gereedschappen.

Gasfles ruilen

Maak gebruik van onze Gascilinderruilsysteem. Op ‘voorraad’ hebben we menggas (argon/CO2), Argon en CO2 van verschillende inhoud, 2 tot 30 liter. Bel voor de actuele voorraad.

Bereik ons

Hooge Zijde 10
5626 DC Eindhoven

040 251 81 29

info@tmg-eindhoven.nl

    Stuur ons een bericht