TMG Teunissen

Over ons
Laatste nieuws

Over ons

Teunissen Machines en Gereedschappen, TMG, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende technische groothandel , met een sterke regionale functie.

In onze winkel is iedereen welkom, particulieren die een professioneel stuk gereedschap zoeken, installateurs, metaalbewerkers, interieurbouwers, zzp’ers, multinationals, kortom, iedereen krijgt bij ons de aandacht die hij/ zij verdiend.

Bijzonder trots zijn we op ons bedrijf , waar we met een tot de nok toe gevulde showroom, iedere klant snel kunnen voorzien van het juiste advies en product.

Heeft u geen tijd om naar ons bedrijf te komen? Geen probleem, we hebben een professionele buitendienst die op locatie het juiste advies kan geven.

Tijd is immers geld, en hoe eerder men weer aan de slag kan met het juiste stuk gereedschap hoe beter het is. Daarom zullen we er alles aan doen om er voor te zorgen dat de klant niet misgrijpt.

Omdat we het persoonlijk contact met onze klanten bijzonder belangrijk vinden, leveren wij met onze eigen expeditie de producten kosteloos bij u op locatie.

Laatste Nieuws

Digitaal factureren mogelijk

Vanaf nu kun je bij ons je facturen ook digitaal ontvangen. Interesse? Geef het gewoon even door bij de administratie en het wordt in gang gezet. Het scheelt een hoop papierwerk.

Nieuwe website online

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Met deze nieuwe website hopen we u nog beter te kunnen informeren en op de hoogte houden van noviteiten en acties. We blijven de site continu verbeteren en onderhouden en proberen daarmee de gegevens zo accuraat mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen over de site dan horen we dat erg graag.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Bereik ons

Hoogstraat 393 – 397A
5654 ND Eindhoven

040 251 81 29

info@tmg-eindhoven.nl

    Stuur ons een bericht