TMG Teunissen

De Nieuwe PBM lijnen bij Teunissen: Helly Hansen en Reebok

Helly Hansen en Reebok

In navolging van onze verhuizing  zijn we zeer verheugd met de uitbreiding van ons  PBM assortiment met de merken Helly Hansen Workwear en Reebok.

Helly Hansen

Helly Hansen is een merk dat al vanaf 1877 kleding produceert. Constante innovatie, verbeteringen en jaren ervaring op basis van de praktijk produceert Helly Hansen Workwear verschillende lijnen en collecties in de de werkkleding en bedrijfskleding branche.

De Helly Hansen Werkjassen en regenjassen

De werkjassen van Helly Hansen zijn speciaal ontworpen voor lange werkdagen met slechte weersomstandigheden in een risicovolle werkomgeving. Ze zijn mooi en stoer en speciaal ook om u goed droog te houden. Daarom zijn ze populair in de visserij en bouw.

Voor meer informatie kunt u terecht bij ons in de winkel

Reebok

Reebok kent zijn oorsprong in Engeland. Hier begon het merk met het produceren van sportschoenen en sportkleding. Met name in Amerika werd de sportlijn erg populair. Recentelijk zijn ze ook begonnen met een werk- / veiligheidsschoen. Door de lange ervaring met de sportschoenen hebben de werkschoenen een perfecte pasvorm en een zeer hoog draagcomfort. Tevens voldoen ze aan de veiligheidseisen EN-ISO 20345

Contact opties

Hooge Zijde 10
5626 DC  Eindhoven
040 251 81 29
info@tmg-eindhoven.nl

    Laat een bericht achter