Ontvang Gratis Accu bij aankoop van een Makita machine

Actievoorwaarden gratis Makita Accu 2019

Looptijd t/m maart 2019
 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De actie geldt uitsluitend voor personen die de machine(s) in Nederland hebben aangeschaft, bij een officiële Makita dealer.
 3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit de machine-actielijst die via makita.nl/aanbieding te raadplegen is. Schaf je een 18 V machine aan, dan kun je een 5,0 Ah accu krijgen. Voor een 10,8/12 V Max machine kun je een 2,0 Ah accu ontvangen. Accumachines met gratis 3e accu, combisets en modellen uit de Makita Outletshop zijn uitgesloten van deze actie.
 4. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de lijst geselecteerde machines wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 5. De aankoop moet worden gedaan bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V. Kijk hiervoor op de dealerlocator via makita.nl of raadpleeg onze verkoop binnendienst tel. 040 – 206 40 64.
 6. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor gratis Makita accu af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.
 7. De aankoop moet in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2019 worden gedaan.
 8. De aanvraag voor de gratis Makita accu kan nog tot 30 april 2019 worden ingediend.
 9. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  *  Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer). Als een machine is aangeschaft in een bouwmarkt waar geen aankoopnota of factuur wordt verstrekt, dan voldoet een genummerde kassabon als aankoopbewijs.
  – Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  – Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  – Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
  – Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine)

  NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.

 10. De gratis Makita accu wordt uiterlijk binnen vier weken na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
 11. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de gratis accu tussentijds te wijzigen indien de situatie dit verlangt. Een vervangend en vergelijkbare accu zal aangeboden en verstuurd worden indien nodig.
 12. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 13. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis Makita accu niet in behandeling te nemen.
 14. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker akkoord te gaan met de algemene actievoorwaarden.
 15. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker kennis genomen te hebben van het Privacybeleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe Makita omgaat met persoonsgegevens.

Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis Makita accu kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl.